2014 m. sausio 15 d., trečiadienis

The Sims 3 Pagrindai. 9. Universitetas. Siunčiame Simsą į mokslus!

Po pertraukėlės grįžtu vėl į blogą tęsti savo aprašymų. Savo juodraščiuose turiu jau nemažai aprašymų, kuriuos paskelbsiu vėliau. Juos galite rasti skyrelyje turinys.

Na o dabar papasakosiu šiek tiek informacijos. Antruose simsuose jeigu paauglio neišleidžiame į universitetą, jis užauga ir jau tampa adult, o trečiuose simsas po Teen tampa Young Adult, ir nesvarbu ar leisime jį toliau mokytis ar ne. Antruose simsuose, kai simsas baigia studijuoti, jis tampa jau suaugusiu Adult, o šiuose - jis dar lieka Young Adult ir gali bandyti stoti į kitą specialybę, tol kol ateis gimtadienis. Taip, kad galime pasirinkti norimą specialybę ir jį leisit į universitetą. Beje galima baigus vieną specialybę, rinktis kitą. Jei simsas dar būdamas vaiku tobulino savo skilus, tai stojant į universitetą jam pasiūlys geresnių specialybių. Argi ne taip yra tikrame gyvenime? :)

Pradedam. Spaudžiame ant simso telefono, tada ant komandos Enroll in University.


Tuomet atsivers lentelė, kurioje patvirtinsime, kad norime leisti savo simsą į universitetą.

Atsivers lentelė. Jei šeimoje yra daugiau simsų universitetinio amžiaus, juo rodys kairėje. Su rodyklėmis, pasižymėjus ant simso, galėsime jį perkelti į dešinę pusę. 
Ties Enrollment Options matome nemažai pasirinkimų. Kur matome Bussines, paspaudžiame ir tada galime pasirinkti savo būsimą specialybės sritį. Degree Progress rodo kreditus. Number of Credits leidžia pasirinkt kreditų skaičių. Universitete studijuosime savaitę, kai pasiriksime 1 Term. 2 Term reiškia dvi savaites. Pasirinkus 2 Term, atitinkamai keisis ir kreditai esantys viršuje. Pasirinkus savo norimus nustatymus, viską patvirtinsime.


Į universitetą galime įstoti ir naudojantis kompiuteriu, suradę komandą Enroll in University.








Na ir kai jau patvirtiname savo stojimą į universitetą, mūsų simsas į jį išeina. Kaip viskas tęsiasi toliau, paskelbsiu sekančioje temoje apie universitetą ;)

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą