2014 m. sausio 15 d., trečiadienis

TERA`os pasaulyje. Alchemija.

Su vaikinu nusprendėme išbandyti naują MMORPG žaidimą TERA. 
The Exiled Realm of Arborea (TERA Online) – Bluehole Studijos kuriamas, naujos kartos MMO žaidimas, kurio nauja ir dinamiška kovos sistema bei vizualiai pritrenkianti žaidimo grafika jau dabar atkreipia į save žaidėjų dėmesį bei po truputį įgyja pripažinimą.
Kovos menas…Manoma, kad Teroje kovos ir mūšių eiga visiškai priklausys nuo žaidėjų veiksmų bei taktikos. Priešingai nei daugumoje MMO, kur galima tiesiog stoviniuoti iršaudyti į priešą, spaudinėjant vis tuos pačius mygtukus, laukiant kol atsikraus tas ar anas stipriausias skill‘as, kol galiausiai priešas krenta ir galima vėl kartoti viską iš naujo. Teroje, susidūrus su priešais, sėkmingą kovą lems strategiškas aplinkos objektų išnaudojimas mūšio lauke, gera reakcija ir greita orientacija sukantis iš padėties. Skamba išties gerai, ir galima manyti kad pagaliau pasirinkta teisinga kryptis kuriant kažką naujo MMO žaidime..




TERA sudaro 6 rasės (Aman, Baraka, Castanics, High elf, Human, Popori) ir 8 klasės (Archer, Berserker, Lancer, Mystic, Priest, Slayer, Sorcerer, Warrior). 

Pati nusprendžiau žaisti už Human Warrior ir  Castanics Archer.






Na apie žaidimo išvaizdą turbūt nėra ką kalbėti. Tiesiog reikia pamatyti:
Su komanda /dance veikėja pradeda šokti. Taip pat yra ir kitų komandų, kaip /sit ir ttt.

Kad ir kokie šarvai būtų gerai apsaugantys, vistiek bėgant matosi triūsikėliai...

Dešinėje stovi NPC su greičiausiai kiečiausiais šarvais, o kairėje žaidėjas su pradiniais.

Kalėdinės detalės žaidime.

Manoji Castanics Archer.
Žaidimo grafika yra puiki, spalvinga, tikroviška, kiek šiek tiek yra trikdantys šarvai, nelabai saugantys ir apnuoginantys šarvai. 
Šio žaidimo valdymas labai primena Vindictus valdymą. Keldami levelį gauname skilus ir juos galime tobulinti. Iš užmuštų mobų krenta loot`as, kuriame galime rasti naudingų dalykų arba pinigų. Būna, kad iškrenta geresnė šarvų dalis už naudojamas, taip ir keičiame savo šarvus į geresnius. 

Žaidime yra portalai, kuriais su tam tikru arkliu keliaujame į pasirinktą miestą. Kaip manyčiau, kad žaidimo kūrėjams nereikėtų vargti su žemėlapių kūrimu, jie tiesiog kelionę į kitą miestą padarė paprastesnę, tačiau labai rėžiančią akį. Apačioje galite pamatyti nuotraukoje.



Žaidime galime užsiimti ir craft`inimu. Tačiau tam reikia daug pinigų ir materijų, kurių rinkimas užima didelę laiko dalį. Manoma, kad šiame žaidime neapsimoka užsiimti craft`inimu, nes tai daug kainuoja. Yra daug pigiau nusipirkti šarvus nei juos kurti pačiam.

Aš pasirinkau alchemiją, nes su ja galima susikurti būtinų Healing potion`ų. Mano planas buvo toks:

Šaltinis 

Visko ko man reikia ieškojau naudojantis šia svetaine.
Visa mano eiga buvo tokia:











Ateityje dar pratęsiu šią temą ;)


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą