2014 m. sausio 19 d., sekmadienis

The Sims 3 Pagrindai. 10. Keliaujame - World Adventures.

The Sims 3 žaidimo papildyme World Adventures, galime pasiduoti kelionėms. Šis papildymas labai primena The Sims 2 žaidimo papildymą Bon Voyage. 
Taigi, žaidime galėsime keliauti į Prancūziją, Egiptą ir Kiniją. Kiekvienoje šalyje susipažinsime su tos šalies kultūra, galėsime nusipirkti įdomių dalykėlių, aplankyti įspūdingas vietas. Taip pat atsiras nuotykių misijos, kuriose mums reikės pereiti įvairiausius labirintus, ieškoti paslaptingų dūrų raktų, relikvijų ir panašiai.

Jei nusprendėte išvykti į kelionę, jums reikės ant telefono (taip pat galima ir su kompiuteriu) paspausti ant Real Estates and Travel Services... ...


... ir tuomet paspausite ant Travel.






Atsivers lentelė, kurioje pasirinksime į kur norime keliauti ir su kokiais simsais (aišku galima ir vienam simsui). Deje, jei keliaujate pirmą kartą, jums leis atostogauti tik 3 dienas. Jei norite ilgiau, jums reikės auštesnio level`io, kurį kelsime
tose pačiose kelionėse. 
Patvirtinsime savo kelionės detales ir tada mūsų simsas iškeliaus į pasirinktą šalį. Į ją nuvykę iš kart gausime pranešimus, kur mums eiti ir kokias mums teks misijas atlikti.

Apie šias keliones manau dar aprašysiu vėliau ir daugiau:)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą