2014 m. sausio 4 d., šeštadienis

The Sims 3 Pagrindai. 3. Modifikacijų instaliavimas.

Tikriausiai nėra tokio žaidimo pasaulyje, kuris negalėtų būti modifikuojamas. Internete galime rasti begalybę modifikacijų (modų) The Sims žaidimams. The Sims žaidimų modifikacijų yra įvairiausių rūšių: nuo tapetų, grindų, jau padarytų namų, lūpdažių, plaukų, rūbų, įžymybių, ... iki žaidimo valdymo modų.
Mano kurtas modifikacijas rasite ČIA.

The Sims 3 modifikacijos yra dviejų rūšių: 

su galūne .sims3pack 













ir su galūne .package














Kad modifikacijos veiktų, reikia aplankale C:\Users\user\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\ sukurti naują aplankalą pavadinimu Downloads ir į jį kelti parsiųstas  .sims3pack  modifikacijas.
Tačiau tai dar ne viskas. Kad veiktų šios modifikacijos, reikia jas dar ir instaliuoti į žaidimą. Taigi nueiname į vietą, kurioje esate suinstaliavę savo pagrindinį žaidimą ....The Sims 3\Game\Bin ir čia atidarome failą Sims3Launcher. 


Jame, kairėje pusėje matome Downloads, taigi spaudžiame ir tada dešinėje pusėje matome įkeltus savus modus. Tada juos pažymime su Select All varnele ir spaudžiame ant Install. Tuomet išmes lentelę, kurioje reikės paspausti OK. 



Šiek tiek yra kebliau su .package modifikacijom, bet iš tiesų viskas yra paprasta. Kad veiktų šios modifikacijos reikia parsisiųsti tam tikrus failus, kuriuos galime rasti ČIA . Nors ten yra visi paaiškinima, bet aš papasakosiu paprasčiau: 
nueisite į duotą nuorodą ir paspausite ant Download paveiksliuko. Tada pradės siųsti FrameworkSetup.zip failą, kurį 



turėsite išarchyvuoti jau minėtame aplankale - C:\Users\user\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\ . Taip atsiras naujas aplankalas, kuris vadinsis Mods. Jį atidarysite ir rasite dar kelis. Taigi, savo modifikacijas - .package failus turėsite kelti į Packages aplankalą.

Taip pat jei neturite visų papildymų, tai ir ne visos modifikacijos veiks.


Na o jeigu kelsite pozų modus, paleidę žaidimą išvysite tokią lentelę, kurioje paspausite varnelę:




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą