2014 m. sausio 4 d., šeštadienis

The Sims 3 Pagrindai. 5. Nustatymai - Options

Šioje temoje trumpai pristatysiu The Sims 3 žaidimo options - nustatymus. Šių simsų nustatymuose yra daug daugiau galimybių nei The Sims 2. Taigi aš jas jums ir parodysiu.

Kad įjungtume nustatymus, spaudžiame taip, kaip parodyta nuotraukoje:


Dabar parodysiu tuos, su kuriais galėsite šiek tiek pakeisti žaidimą. Taigi surandame Seasons & Environment Options skirtuką. Kaip matome čia galime stumdydami rombukus keisti nustatymus. Šiame skirtukyje nustatymai susieją su metų laikais. Mes galime pasirinkti su varnelėmis, pvz.: ar norime, kad visada būtų žiema, arba atvirkščiai. Beje galime keisti ir dienas, kiek truks tas pasirinktas sezonas. Pas mane rodo, kad visi metų laikai truks po 7 dienas. 
Žemiau galime nustatyti, kad temperatūros formatas būtų pagal farengeito arba celcijaus skalę. Dešiniau galime pasirinkti, kad būtų lietus, sniegas, rūkas. Jei nenorime, nuimame varnelę.
Dar žemiau yra mėnulio ciklas. Galime nustatyti, pvz.: kad visada būtų pilnatis ir ttt.




























Surandame Game Options skirtuką. Jame galime keisti simso bei naminio gyvūnėlio anatomijos levelį. Ties Enable Aging, nuėmę varnelę padarysime, kad simsai niekada nesentų. O žemiau nustatinėsime simsų amžių laikotarpį. Pavyzdžiui: Simsas leliuku bus 3 dienas, kūdikiu - 7 dienas, vaiku - 7 dienas, paaugliu - 14, jaunu suaugusiu - 42, suaugusiu - 42, vyresniojo amžiaus - 14 dienų. 




























Na, o kiti nustatymų skirtukai leidžia keisti vaizdo, garso, muzikos, profilio ir kitus nustatymus, apie kuriuos galbūt ateityje dar čia papildysiu.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą