2015 m. vasario 9 d., pirmadienis

The Sims 3 instaliavimas.

Kadangi, senesnėje temoje (ČIA) rašiau, kad aprašysiu kaip instaliuoti The Sims 3, tad nusprendžiau dabar tai ir padaryti. Nors jau galime džiaugtis naujausiais simsais, tačiau manau vistiek yra tokių žaidėjų, kurie vis dar žaidžia TS3, kaip ir aš pati. Tad po trumpos pertraukėlės, nusprendžiau, vėl juos įsirašyti. Tad viską papasakosiu :)
Primenu, kad mums reikės DAEMON Tool programos.

  1. Parsisiuntus The Sims 3, matysime .iso failą, kurį atidarysime su programa DAEMON Tool, kaip virtualųjį diską.
  2. Sukūrus virtualųjį diską atsivers lentelė, kurioje spaudžiame "Run Autorun".
  3. Pasirinkę kalbą, spaudžiame OK.
  4. Next.
  5. Next.
  6. Patvirtiname ir Next.
  7. Įvedame serial`inį kodą. Aš naudoju šį AHUU-ET7P-EVM6-62ES-2DGY . Next.
  8. Jei norime žaidimą suinstaliuoti savo norimoje vietoje, pasirenkame "Custom" punktą. Next.
  9. Ties "Change" pasirenku vietą, kurioje noriu instaliuoti žaidimą. Next.
  10. Next.
  11.  Next.
  12. Prasideda instaliacija.
  13. Next.
  14. Next.
  15. Suinstaliavome, tačiau tai dar ne viskas. Žaidimą reikia nucrack`inti. Ant desktopo susirandame simsų ikonėlę ir dešiniu pelės spaudžiame ant jos ir pasirenkame "Open file location"
  16. Taip pat atsidarome aplankalą, kuriame parsisiuntėme simsus. Arba, atidarome virtualųjį diską, kaip 2 žingsnyje - "Open folder to view files" ir susirandame aplankalą pavadinimu "Crack". Jame esančius failus nukopijuojame ir įkeliame į aplankalą iš 15 žingsnio.
  17. Copy ir Skip...
  18. Įklijavus failus, galime spausti ant "TS3" failo. Taip paleisime žaidimą. Taip pat atsinaujinkite nuorodą ant desktopo. Taip padarysite paspaudę dešiniu pelės klavišu ant "TS3" failo ir pasirinkę Send to... Desktop. 
  19. Dėmesio, jei žaidimas vistiek neveikia, reiškiasi Crack`as gali būti blogas. Tokiu atveju reikėtų ieškoti naujo Crack`o. Bet dažniausiai jei Crack`as būna šalia pridėtas, jis tikrai veiks.
Daugiau įdomių temų ir pamokėlių apie The Sims 3 rasite išsamiame turinyje ČIA.
Taip pat skaitykite ČIA.
Dar šis tas. Žinau, kad atsiras tokių žmonių, kurie klausinės IŠ KUR parsisiųsti simsus. Šį žaidimą yra išties lengva suinstaliuoti, tai jau parodžiau, parsisiųsti taip pat nėra sunku. Tačiau kaip ir iš kur atsisiųsti aš nesakysiu. Susirasti tinkamus simsus tikrai galite ir patys, tiesiog nepatingėkite ir padarykite ką nors patys savarankiškai.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą