2014 m. gruodžio 29 d., pirmadienis

Kaip įrašyti muziką į CD ?

Kadangi rašiau, kaip parsisiųsti muzikos, dabar parašysiu, kaip ją įrašyti į CD. 
  1. Pirmiausiai mums reikės programos skirtos įrašyti. Aš visuomet naudoju "NERO Burning Room". Su šia programa galima rašyti ne tik paprastus failus ar muziką į diskus, bet galime sukurti ir įvairaus tipo DVD diskus. 
  2. Atsidarę programą  pirmiausiai pasirenkame savo disko tipą - CD. Kadangi norime įrašyti muziką, pasirenkame "Audio CD" ir spaudžiame "New". 
  3. Atsidariusiame naujame lange susirandame vietą, kurioje yra musų muzika, kurią įrašysime. 
  4. Pasirinkus norimas įrašyti dainas, nutempsime į kairįjį langą. 
  5. Kai įsikels visos dainos, apatinėje juostoje, žalia linija rodo kokia bus visų dainų trukmė. Įprastai į CD diską telpa apie 20 dainų, kurių trukmė negali būti daugiau nei nurodyta, t.y. 80 min. Jei bus daugiau nei 80 min., mums neleis muzikos įrašyti į diską. (Žinoma, yra įvairiausių gudrybių, kaip sutrumpinti laiką tarp dainų, tačiau to dabar nekomentuosiu).
  6. Dainas esančias kairėje galime sudėlioti norima tvarka. Galiausiai norėdami įrašyti muziką, spaudžiame ant mygtuko "Burn". 
  7. Atsidariusioje lentelėje galime nustatyti įrašymo greitį. Jei nustatomas greičiausias greitis, dainų kokybė gali būti prastesnė. Pakeičiame greitį į mažesnį ir spaudžiame "Burn".
  8. Prasideda disko įrašymas. Iš savo patirties, kol vyksta įrašymas, kompiuterio nejudinu tiek tiesiogine tiek netiesiogine prasme. Ypatingai rašant DVD diskus.
  9. Baigus įrašymui pasirodo lentelė ir kompiuteris pats automatiškai išstumia diską iš kompiuterio. Spaudžiame "Ok" ir išjungiame programą.Viskas!

Straipsnis Kaip parsisiųsti muziką iš Youtube? 

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą