2020 m. vasario 5 d., trečiadienis

Nintendo Switch Animal Crossing: New Horizons Edition !!!

Aš, kaip ir visi kiti žmonės, nekantriai laukiantys Animal Crossing: New Horizons žaidimo, tuo pačiu nekantriai laukiu Nintendo Switch AC:NH Edition`o konsolei. Skaitom toliau!

Daugelis fanų fantazuodami redaguodavo Switch`ų nuotraukas, kaip gi turėtų atrodyti tobula ACNH konsolė. Beje, reikia paminėti, kad Nintendo nei kiek nebuvo užsiminę, kad tokia konsolė išvis bus. Tad laukėme nežinia ko! Tiesiog tikimybė 50x50. Aš numaniau, kad visgi turėtų būt, nes  Animal Crossing yra gan populiarus žaidimas ir Nintendo išleido New 2DS versiją AC: New Leaf žaidimui (kurią aš turiu ir galite pamatyti čia). Taip pat, jau praėjo nemažai laiko, nuo paskutinės limituotos konsolės išleidimo. Net tiksliai negalėčiau įvardinti, kokie yra Nintendo Switch edition`ai, kadangi jie priklauso nuo regionų, o internete galima rasti nemažai custom`izuotų neorginalių konsolių ar paprasčiausių koncepcijų.

Aš asmeniškai nusprendžiau, kad tikrai pirksiu Nintendo, kai tik prasidėjo naujienos apie naująjį Animal Crossing žaidimą ir nekantriai laukiu šio žaidimo išleidimo, kad ir kaip norėčiau jau žaisti kitus žaidimus. Teks dar palaukti iki kovo 20 dienos! Dauguma žmonių belaukdami žaidimo, jau nusipirko reguliarias konsoles, kiti, kaip ir aš nekantriai laukiame, gal, netyčia visgi paskelbs edition`ą. Ir štai vieną dieną, 2020.01.31, iš niekur nieko Nintendo išleido ilgai lauktosios konsolės trailer`į !!!




Šią, pastelinių joy-con`ų , konsolę bus galima įsigyti jau nuo kovo 13 dienos, o kai bus išleistas žaidimas, konsolę bus galima įsigyti su žaidimo kodu. Ar bus kainų skirtumas ar ne, dar neaišku, tačiau skelbiama, kad konsolė kainuos $299.99.

Ši konsolė atrodo unikali, nes Dock`as šį kartą nebebus juodas. Pagal nuotraukas jis šviesios smėlio spalvos, matinis, šiek tiek groblėtas, su žaidimo veikėjais. Joy-con`ai švelnių pastelinių spalvų, kurių kita pusė taip pat šviesi. Na o pati konsolė išsiskiria unikaliu žaidimo atvaizdu, kurį galime įsivaizduoti, kaip žaidimo žemėlapį, kurį detaliau apžiūrėjus galima matyti jūrą, salas. Galbūt tie vaizdai šiek tiek išduoda apie žaidimo turinį, pavyzdžiui, viena salelė žymima su snaigutėmis - galbūt žaidime bus atskira žiemos sala? Pamatysime. 
Nintendo taip pat pristatė ir apsauginį dėkliuką tiek šiai konsolei, tiek Lite versijai.  Asmeniškai džiaugiuosi, kad šis edition`as yra skirtas reguliariai konsolei, nes būtent tokios ir norėjau, kad galėčiau ne tik žaisit automobilyje kelionėje, bet ir smagiai įsitaisius lovoje prie televizoriaus :) O dabar, tereikia laukti, gal ateityje išvysime daugiau priedų ir naujienų šiam žaidimui.




Komentarų nėra:

Rašyti komentarą