2020 m. vasario 5 d., trečiadienis

Animal Crossing: New Horizons jau greitai !!!

Animal Crossing: New Horizons“ - tai „Nintendo“ sukurtas ir paskelbtas „Nintendo“ vaizdo žaidimų konsolės „Life Horing“ žaidimas, kuris bus paskelbtas 2020 m. Kovo 20 d.

Mylimiausia „Animal Crossing“ franšizė ruošiasi debiutuoti „Nintendo Switch“ platformoje jau 2020 metų kovo 20 dieną!

Jei šiuolaikinis gyvenimo skubėjimas privertė jus nuobodžiauti, Tom Nook turi naują verslo sumanymą, kurįs žino, kad tu myli: „Nook Inc.“ dykumos salos pabėgimo paketas! Žinoma, jūs perėjote kelius spalvingais personažais iš arti ir toli. Didžiulis laikas buvo vienas iš miesto žmonių. Gal net apversčiau naują lapą ir atsidaviau valstybės tarnybai! Bet giliai, ar nėra jūsų pusės, kuris ilgisi ... laisvės? Tada galbūt ilgas pasivaikščiojimas apleistos salos paplūdimiu, kur laukia gausus nepaliestos gamtos turtas, yra tai, ką liepė gydytojas!


Pakėlus rankoves ir priėmus naują gyvenimą, koks tik nori, laukia ramus kūrybiškumas ir žavesys. Surinkite išteklius ir darykite viską, nuo padarų patogumų iki patogių įrankių. Apsiaukite žalią nykštį, kai naujais būdais bendraujate su gėlėmis ir medžiais. Įstatykite sodybą, kurioje nebegalioja taisyklės, kas vyksta lauke ir lauke. Draugaukite su naujai atvykusiais žmonėmis, mėgaukitės metų laikais, polių skliautais upėse, kai tyrinėjate, ir dar daugiau!

Susikurkite savo veikėją ir namus, papuoškite kraštovaizdį (su baldais, jei norite!), kurkite savo salos rojų.

Patirkite įspūdžių išbandę naują amatininkų kūrimo sistemą - rinkite medžiagas, kad pastatytumėte viską - nuo baldų iki įrankių!


Mėgaukitės įvairiomis atpalaiduojančiomis pramogomis, tokiomis kaip daržininkystė, žvejyba, dekoravimas, bendravimas su žavingais NPC ir dar daugiau, nes klasikinė „Animal Crossing“ patirtis naujais linksmais būdais atgyja apleistos salos aplinkoje.

2019-06-11 dieną populiariojoje E3 parodoje, Nintendo išleido pirmąjį AC:NH žaidimo trailer`į, kuris sukėlė dar daugiau intrigos apie žaidimą. Vėliau Nintendo mus nustebino su nauju gameplay įrašu ir dar vienu nauju trailer`iu.









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą