2014 m. birželio 11 d., trečiadienis

Žaidžiam Sniper Elite V2 ir Professional Farmer 2014


Visai neseniai, vieną dieną Steam leido nemokamai pasiimti Sniper Elite V2. Tai gi su vaikinu tai ir padarėme.

Šis žaidimas vyksta baigiantis Antrajam Pasauliniui karui, prieš pat šaltąjį karą. Veiksmas vyksta Berlyne. Žaidimo erdvė yra labai tikroviška, kažkur šaudo, kažkur kažkas sproginėja. Mūsų misija eiti ties pažymėta vieta, per įvairius degančius pastatus ar per miesto apgriuvusį centrą. Išklysti iš kelio mums neleidžia, tai nereikia pasiklydus kažkur lakstyt. Iš pasalų galime pasirinkti ar norime iš pasalų pulti ar nieko nelaukus pulti visus šaudyti. Galiausiai mes susiduriame su dviem kariaujančiom šalim, o mūsų užduotis surasti ir nužudyti priešą.
Mes žaidėme Co-op režime, tad žaidimas ilgai neužsitęsė. Mūsų veiksmas užsibaigė prie Brandenburgo vartų.


Žaidimas savo laiku turėjo būti įspūdingas. Žaidimas atrodo tikroviškas. Labiausiai nustebino, kai parodo, kaip kulka perskrieja per priešo galvą ar kūną. Sprogimai padarytibtaip pat tikroviški. Na tik gal dabar, kaikuriems žaidėjams ir nusistačius max grafiką, neįtikintų savo kokybe.













Veikėjas buvo pirmasis kareivis, prasidedant Šaltajam karui.










Kitas žaidimas apie, kurį trumpai papasakosiu - Professional Farmer 2014. Jį laimėjau atspėdama Steam kodą per games.lt. Iš pradžių atrodo, kad žaidimas bus įdomus, atrodo, jog galėsime pabūti tikrojo ūkininko kailyje. Deja. Žaidimas nustebino gan pačiu paprasčiausiu meniu. Manau, galėčiau kur kas geresnį sukurti naudojantis MO Power programa. Įėjus į žaidimą, mums šiek tiek paaiškina, ką turime savo fermoje. Tai yra vištos, sėklos, pašarai, traktoriai ir jų įranga. Pirmiausiai mums liepia išarti žemę, tai padarome, po kokio pusvalandžio, nes mūsų žemės ne tokios jau ir mažos. Atvirai sakant, atsibodo arti. Toliau galime užsidėti kultivatorių. Juo praarame. Na ir ką toliau daryt? Mes turime tiek daug technikos, bet nežinome ką su ja daryt.


Valdymas gan keistas. Mūsų traktorius su mechanine pavarų dėže, tad jį valdyti gan nesmagu. Mūsų veikėjo nematome, bet galime išgirsti, kaip kaukši jo čebatai.

Šis žaidimas nepaliko man įspūdžio. Nemanau, kad į jį dar sugrįšiu. Tegul tūnoja mano Steam`e.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą