2014 m. birželio 11 d., trečiadienis

E3. Man svarbiausios naujienos: GTA 5, The Sims 4, Rise of the Tomb Raider ir Assassin's Creed: Unity

Šiuo metu vyksta E3 paroda. Taigi iš jos sulaukėme nemažai naujienų. Čia pateiksiu man svarbiausias.
Kai pilnas internetas buvo pilnas peticijų dėl GTA 5 Pc versijos, supratau, kad geriau neįsijausiu ir geriau jau sulauksiu Watchdogs.
Pasirodo, mūsų vis dėl to išklausė. Rockstar jau šį rudenį mums pateiks PC versiją, Xbox One ir PlayStation 4 versijas. Pagaliau! Dauguma žmonių mano, kad žaidimą gali dar atidėti ant Kalėdų. Na bus matyt. Svarbiausia galime žinoti, jog galėsi ir asmeninių kompiuterių vartotojai leisti laiką šiame žaidime. 



Sekanti naujiena - The Sims 4. Juos žada išleisti rugsėjo 2 dieną. Ši data iš tiesų mane slegia, nes tai pats blogiausias laikas, kai reikia derinti žaidimus ir mokslus. Apie šiuos simsus turėsiu daug ką pakalbėt ateityje. 



Na ir dar viena -Rise of the Tomb Raider. Šito aš net nesitikėjau. Kiek iš pristatymo, Lara Croft atrodė, kur kas labiau savimi pasitikinti, nei praėjusiame žaidime. Nors kažko naujo nesitikiu. Ši dalis kažkiek primena Assassin`s Creed. Na ateityje bus matyt.


Ir dar viena - Assassin`s Creed: Unity. Galiu pasakyt tik tai - šio žaidimo kūrėjai pamišę. Po AC3 net nepraėjus metams, jau išleido Black Flag, o štai jau parodoje puikuojasi dar naujesnis. Black Flag buvo šiek tiek kitoks, jame daugiau laiko praleidome pirataudami, dalyvaudami mūšiuose su laivais. Istorija ir grafika nepasikeitė lyginant su AC3. Manau ir naujausia dalis niekuo nesiskirs nuo AC3. Tik kitas veikėjas, kita vieta ir gal šiek tiek kita istorija.


Norėdami tiesiogiai žiūrėti E3 transliacijas, tai galite padaryti štai čia, žemiau

Watch live video from Twitch on www.twitch.tv

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą