2014 m. gegužės 27 d., antradienis

The Sims 3 Create A Pattern (CAP)

Sugalvojau šiandien parodyti, kaip susikurti tapetus su The Sims 3 Create A Pattern programa. 


  1. Visų pirmiausiai ją parsisiunčiame iš čia . Tada suinstaliuojame. Aš suinstaliavau, tarkim,  štai čia F:\...\TS3CaP\Bin. Šiame Bin aplankale surandu The Sims 3 Create a Pattern Tool ir paleidžiu.

  2. Atsiveria programa. 
  3. Kairėje ties Layers matome sluoksnius. Pats apatinis yra fonas. Jo spalvą galime keisti su dešinėje esančia palete. Kituose sluoksniuose atsiras mūsų įkelti objektai, kurie bus ant tapetų.
  4. Apačioje yra daugybė objektų, kuriuos galime naudoti persikeliant ant fono. Objektą galime padidinti, sumažinti, apsukti, kopijuoti ir įklijuoti. 
  5. Paspaudus ant mygtuko Add a New Sticker, galime įsikelti savo paveiksliuką. Tačiau jis neturėtų būti per didelis, nes kitaip neįkels.  
  6. J
  7. ei norime peržiūrėti savo naująjį tapetą, spaudžiame ant Preview Mode. Čia galime tapetą naudoti ne tik ant sienos, bet ir ant baldų. Tiesiog pasirenkame iš lentelės Object, pasirenkame ir spaudžiame Apply. Nuspaudus pelės kairįjį mygtuką, galime sukioti vaizdą. 
  8. Na ir jeigu jau sukūrėme savo tapetą, spaudžiame ant Options Menu, Export. Atsivėrusioje lentelėje įrašome pavadinimą ir nustatome kategoriją, kurioje žaidime rasime tapetą.
  9. Einame į 
  10. C:\Users\user\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Exports aplankalą ir jame surandame savo failą, tokiu pavadinimu, kaip pavadinome savo tapetą. Dėl visa ko šį failą perkeliu į C:\Users\user\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Downloads ir paleidžiu. Lygiai taip pat lyg instaliuočiau modifikaciją (modifikacijų instaliavimas plačiau).
  11. Susirandame savo tapetą tarp Patterns, ties juo pažymime varnelę ir spaudžiame Install.
  12. Jungiamės į žaidimą!! Eime į Build Mode, išsirenkame vienaspalvius tapetus ir spaudžiame Create a Style mygtuką. Įsijungus Patterns, mano atveju einu į Misc. ir susirandu savo tapetą ir juo užvedu ant sienų. 
Štai ir viskas!
Soriukas, šį įrašą rašiau skubėdama, prisijungus begalybę langų, laukdama kol baigs Update`int Vindictus ir laukdama kol parsiųs Watch Dogs, apie kuriuos būtinai pakalbėsiu. Tad ateityje dar šią temą papildysiu galbūt video pamokėle ;) Tad jei kils klausimų - klauskite.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą