2014 m. gegužės 24 d., šeštadienis

Žaidžiam Minecraft!!!


Po gan ilgokos pertraukos nusprendžiau vėl grįžti į Minecraft pasaulį! Ir aš jame užsikabliavau!

Prieš keletą metų su viena gera drauge, po bemiegių naktų SAMP`e, kažkaip perrėjome į MC. Tenai mes kartu kurdavom traukinukų trąsas ir džiugindavome kitus žaidėjus. Aš statydavau namus ir labai mėgdavau raustis po žeme. Taigi taip tapau "Kurmiu" :D Tik negalvokite, kad tai mano nick`as žaidime :D Visur ir visada savo nick`ui renkuosi savo vardą.

Creative Serveris: tagcraftmc.com
Dabar suradę naujus serverius, vėl juos atakuojame savo statybom :D Štai pirmasis pastatytas namelis. Žinoma stačiau pagal jau padarytą namą, taip, kad daugelis mane gali kaltinti, kad kopijuoju. Bet žmonės, gi statau ne kokiam konkursui, o beje vidus gali ir neatitikti. Vidų jau projektavau pati. O išorė, taip, kopija. Na ir kas, esu juo patenkinta vis tiek :P 
Šis serveris yra užsieniečių (vaikų), anglų kalba. Jame yra daug galimybių. Beje kartais pasirodo ir lietuvių. Jame galima turėti du plotus. Galime statyti, ką tik norime.


Na, o čia, tame pačiame serveryje mūsų traukinukai.




Creative Serveris: creative.koridorius.lt
Na gerai jau gerai. Jau šiuos rūmus projektavau pati. Dabar truputį pakeičiau balkoną, bet esmė ta pati.  Deja, šiame lietuviškame serveryje labai trūksta aktyvių žaidėjų, plotai didelis, ribotos komandos, riboti item`ai. Gaila, tačiau teko man šio ploto atsisakyti, kad galėčiau pasiimti plotą, šalia draugės ploto. Na, o draugė į savo plotą prisiėmė nemažai žmonių, kurie susiradę sau vietelę, statosi savo kūrinius. Žinoma plotas atrodo pilnas, na bet visi jame puikiai telpame. 





























































Komandos:
/plotme auto - automatiškai parenka plotą.
/plotme claim - parenka plotą, kuriame esame.
/plotme home - pasirenkame plotą, kaip namus, teleportacijos taškas.
/plotme dispose - ištrina plotą(?).
/plotme clear - išvalo viską, kas buvo pastatyta plote.

/plotme home:1 nukelia į sekantį turimą plotą

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą