2018 m. rugpjūčio 21 d., antradienis

New Nintendo 2DS XL Animal Crossing Edition

ĄĄĄĄĄąąąąą!!!! Nekantrauju pasidalinti savo naujuoju žaisliuku! Tai yra New Nintendo 2DS XL Animal Crossing Edition (Animal Crossing New Leaf Pre-Installed). 

New Nintendo 2DS XL Animal Crossing Edition
Ilgai ilgai galvojau, kodėl gi neįsigijus naują konsolę, tačiau vis klaidžiojau tarp New Nintendo 2DS ir Switch. Switch`as yra puikus tuo, kad jį gali pasijungti prie TV ir naudoti, kaip įprastą konsolę. Šiuo metu vis didėja žaidimų asortimentas, tačiau tie žaidimai nėra itin pigūs, o pati konsolė, dar neturi "piratintų" žaidimų. Tad pasirinkau New Nintendo 2DS XL. O kodėl pasirinkau 2DS XL vietoj 3DS XL? Kadangi jau turiu Nintendo 3DS ir Nintendo 3DS XL, kuriuose žaidžiant 3D efekto man neprireikė. Taip pat 3DS yra gerokai brangesnis.
Lyginant su senomis konsolėmis, ši yra kur kas sklandžiau veikianti, turi kelis naujus mygtukus, turi didesnį antrąjį ekraną. Taip pat yra kur kas lengvesnė, todėl labai patogu laikyti rankose.


Kaip iš pavadinimo galima suprasti, ši konsolė jau yra su įrašytu Animal Crossing New Leaf  žaidimu. Iš pat pradžių taikiausi į naujai išleistą New Nintendo 2DS XL white Lavender incl. Tomodachi Life konsolę, tačiau joje esantis žaidimas manęs nežavėjo. Animal Crossing New Leaf  yra labiau visų giriamas, o ir pati konsolė atrodo kur kas labiau išskirtinė ir unikalesnė. Vėliau pateiksiu daugiau info tiek apie žaidimą tiek apie konsolę.




Žemiau pateikiu kitas konsoles, kurios taip pat traukia akį.


Nintendo New 2DS XL Pikachu Edition
Nintendo New 2DS XL POKEBALL EDITION
New Nintendo 2DS XL Hylian Shield Edition

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą