2014 m. kovo 23 d., sekmadienis

The Sims 3 - HQ Mod`as

Nusprendžiau truputį pristatyti modą, kuris padės pagerinti mūsų The Sims 3 žmogeliukų kokybę. Tokių modų yra įvairiausių, tačiau reikia atsirinkti geriausiai veikiančius ir mažiausiai apkraunančius kompiuterį. Jei modas reikalaus daug resursų iš kompiuterio, kompiuteris pradės sunkiau dirbti ir kaisti.


  1. Visų pirmiausiai mums reikės pasidaryti orginalaus failo kopiją, jeigu modas neveiktų. Taigi, einame į direktoriją, kurioje esame suinstaliavę pagrindinį The Sims 3 žaidimą. Pas mane reikalingas failas yra čia F:\Air\Zaidimai\The Sims 3\Game\Bin.
  2. Atsidariusiame aplankale susirandame GraphicsRules.sgr failą ir nukopijuojame jį į saugų savo pasirinktą aplankalą.
  3. Parsisiunčiame HQ modą.
  4. Parsisiuntę ir išarchyvavę failą, pamatysime štai tokius aplankalus:
  5. Kiekviename jų yra failas, kuris pakeis kokybę. Pavyzdžiui, iš čia esančių, aplankale 6144px yra aukščiausios kokybės modas. Jo gali nepalaikyti senesni kompiuteriai. Geriausia išsirinkti mažesnės kokybės, kad neapkrautų vaizdo plokštės.
  6. Pavyzdžiui, atidarome 2560px aplankalą ir jame randame failą pavadinimu GraphicsRules.sgr. Šį failą pakeičiame senu, tame aplankale, kur yra suinstaliuoti mūsų pagrindiniai The Sims 3. Pas mane jie yra F:\Air\Zaidimai\The Sims 3\Game\Bin, (Taip, tame pačiame aplankale iš 1 žingsnio).
  7. Jungiamės žaidimą! Pirmiausiai nueiname į vaizdo nustatymus. 
  8. Ties "Texture Detail" nustatome ant High, o "Sim Quality" - Very High.
  9. Na ir viskas! Štai žemiau mano skirtumai. Na jie neatrodo itin įspūdingi, bet bent kažkiek gražiau atrodo.
Be QH modo.

Su 2560px modu.

Su 3584px modu.

Su 4096px modu.

Žinoma galima išvysti ir tokių vaizdelių...



Šaltinis #1
Šaltinis #2



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą