2014 m. kovo 22 d., šeštadienis

Palydint paskutinį žiemos mėnesį.. Pasitinkant pavasario saulę.


Štai, kaip greita bėga laikas. Jau ir suspėjau blogą apleist, o dar tiek nemažai temų numačius...

Vis artėjant pavasariui pradedu pasigesti naujų žaidimų. Laukiamiausias mano žaidimas 
Watch Dogs, kuris jau būtų išleistas jei nebūtų atidėtas pavasario pabaigai. Visai neseniai išėjo South Park: The Stick of Truth žaidimukas, kurio pati neišdrįsau palošti dėl tam tikrų scenų. Na, nėr ten kažko labai baisaus, bet.... užteko pažiūrėti, kaip lošia mano vaikinas. Išties South Park`o fanams tai turėtų būti super žaidimas. Jame pilna daug šmaikščių juokelių, vaizdelių ir pokalbių, kurie tikrai pakels nuotaiką. Dar didesnį įspūdį padarys žaidimo pabaiga, apie kurią nieko nesakysiu. Patys pamatysite ;) 

Jau mėnesis, kaip nėra ką paskaitinėti besėdint ... tualete. Kur prapuolė PC Gamer žurnalas ??!! Rodos jį pakeitė naujas žurnalas Play. Žinoma, jame jau nerasime cd ar plakatų, kas labai patiktų tikram geimeriui, pvz man. Na, bet jo kaina dėl šių priežasčiu atrodo per didelė - 7lt. Be cento. Jau šį kovo mėnesį išėjo antrasis vasario numeris, kuriame rašoma apie tą patį South Park, The Witcher, Watch Dogs ir tt. Pirmajame numeryje rašė apie GTA V ir tt... Deja jo neteko įsigyti, kad ir taip stipriai viršelis traukė akį.


Visai neseniai buvo galima jau gauti The Elder Scrolls Online beta raktus. Daugumai žmonių nelabai padarė įspūdį, kaip ir man. Veikėjo susikūrimo etapas man visai patiko. Kokybiškas veikėjas, šukuosenos, neapnuoginti šarvai,.... viskas labai primena Skyrim - pagerintą Skyrim. Tačiau visas veikėjo valdymas gan nelabai limpantis. Žmogeliukas skersai bėga ir kliūva už akmenų... jo pačio priartinimas taip pat gan nestabilus. Ką jau kalbėti apie niūrias pradines zonas, kuriose atrodo nežinia kur bėga nauji žaidėjai. Po pirmųjų quest`ų atvykstame į naktinį egiptietiškai atrodantį miestelį. Ties šia vieta ir baigiau savo kelionę. Vis dar manau, kad neteks man sulošti geresnio mmorpg uz GW2. Kad ir kaip ilgai teko laukti TESO, bet matyt ir nebereikalo.









Komentarų nėra:

Rašyti komentarą