2020 m. kovo 24 d., antradienis

Animal Crossing: New Horizons ir Pocket Camp

Animal Crossing: New Horizons ir Animal Crossing: Pocket Camp yra višiskai skirtingi ir tarpusavyje nesusieją žaidimąi. Tačiau jei žaidžiate šiuos du žaidimus ir turite My Nintendo paskyrą, galite gauti teminių daiktų New Horizons žaidimui ir 50 Leaf Tickets Pocket Camp žaidimui (kurie įprastai kainuoja pinigus ir žaidime sunkiau uždirbami). 

Viskas ką Jums reikia padaryti - susieti Pocket Camp žaidima prie savo My Nintendo paskyros. Kaip tai padaryti? Savo Pocket Camp žaidime dešinėje apačioje spaudžiame ant ženkliuko, kaip parodyta nuotraukoje ir tada spaudžiame ant My Nintendo ženkliuko.


Atsivėrusiame lange Jums siūlys susikurti naują arba prisijungti prie turimos My Nintendo paskyros.  Paspaudę ant Create/Link Nintendo Account, naujame lange galėsite prisijungti arba susikurti naują paskyrą. Reikia turėti omenyje, kad tai turi būti ta paskyra, kurią naudojate ant savo Switch konsolės.



Prisijungę pasirinkite Animal Crossing: New Horizons Special Item Order Ticket + Leaf Tickets x50 ir spauskite Redeem.


Puslapio apačioje iškart pamatysite kodą. 50 Leaf Tickets gausite iškarto į pašto dėžutė savo Pocket Camp žaidime (jei neatidarysite per 24h, ši dovana dings), ...


...o patį kodą suveskite Nintendo eShop lange Redeem Code ir kitam lange Jums reikės paspausti Download mygtuką.


Parsisiuntę šį papildinį, naujus daiktus galėsite įsigyti Nook Stop automate už bellus.


Noriu pasidalinti Animal Crossing: New Horizons žaidimo grupe Facebook platformoje. Čia galėsime dalintis įvairia informacija apie šį žaidimą. Jei tik reikės kokios pagalbos, būtinai ten kreipkitės :)



Komentarų nėra:

Rašyti komentarą