2015 m. sausio 22 d., ketvirtadienis

Saints Row: Gat out of Hell

Saints Row: Gat out of Hell, tai naujoji Saints Row dalis. Šis žaidimas, kaip visada žaidėjus pralinksmina įdomiomis istorijomis ir savo humuro jausmu. Šį kart istoriją mums pasakoja, kaip tikrą pasaką, apie velnio dukrą. Taip pat žaidime įtraukta šiek tiek miuziklo detalių. 
Šis žaidimas deja yra šiek tiek silpnesnis ir paprastesnis, nei praėjusieji. Grafika, kokybė niekuo nepasikeitė. Tačiau veiksmas vyksta pragaro mieste, tarp ugninių upių ir surūdijusiais automobiliais bei praeiviais zombiais. Šiame žaidime atrasime naujų galių. Mums suteiks galimybę laisvais skraidyti plasnojant dideliais sparnais. Be abejo šiame žaidime net neverta ieškot automobilių, nes į reikiamą vietą greičiau nubėgsime arba nuskrisime. 
Žaidimo misijos, panašios į praeitų žaidimų misijas, pagrinde - išnaudoti savo magiškus skill`us. Net galėčiau sakyti, kad čia yra nedaug misijų, kurios būtų susiejusios su istorija.
Šio žaidimo veikėjai tai Johnny Gat ir Kinzie Kensington. Taip, valdysime juos ir negalėsime susikurti savo unikalaus veikėjo. To labiausiai ir pasigedau šioje dalyje. Deja, nėra ir rūbų parduotuvių, tik ginklinės. Kadangi su vaikinu žaidėme per LAN, jam pasitaikė Gat`as, man Kinzie. Kita vertus šis žaidimas, lyg papildymas, tikrai vertas dėmesio ypač žaidžiant su puikia draugija.



Photo Gallery by QuickGallery.com











Saints Row: Gat out of Hell instaliavimas
Saints Row IV

    Komentarų nėra:

    Rašyti komentarą